Stoffenier Meubelstoffering & Verkoop Stoffen

Hooglandsekerk Choorsteeg 12, Leiden  |  071-7508615  |  info@destoffenier.nl  |  wo-vr 10:00-17:30  |  za 11:00-15:00

 OP AFSPRAAK  /  BY APPOINTMENT 

Vanwege drukte is onze winkel momenteel geopend op afspraak. Zo hebben we alle tijd en aandacht om u te helpen.

Voor een afspraak of prijsindicatie (uitleg) kunt u ons het beste bereiken via: 

 Email
   
info@destoffenier.nl 
 Whatsapp
   
071-7508615

Hoe gaat het bij ons in zijn werk?

 

PRIJSINDICATIE & STOF
Op basis van foto’s en globale afmetingen van het meubel kunnen wij vaak al een goede prijsindicatie geven. U hoeft dus enkel een email te sturen.

In sommige gevallen is de staat van het binnenwerk pas goed in te schatten als de bekleding is weggehaald. Mocht dit het geval zijn, zullen we dit altijd met u bespreken. We zorgen in ieder geval altijd dat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

We hebben een ruime collectie stalenboeken in onze winkel beschikbaar. Hier bent u dan ook van harte welkom om de stoffen te bekijken. Wij tonen u graag de mogelijkheden en geven suggesties bij speciale wensen.

 

PLANNING & TRANSPORT
Op het moment dat u ons de opdracht geeft, zetten we alles in gang. We bestellen de stof en plannen de opdracht in. De planning is afhankelijk van de grootte van de opdracht en de andere opdrachten die reeds ingepland zijn. Gemiddeld is dit 3 à 8 weken.

Een week voordat de stoffering kan worden gedaan, nemen we contact op voor een afspraak om het meubel in de werkplaats te krijgen. Vervolgens gaan we er mee aan de slag; en bent u het meubel in meeste gevallen niet meer dan 2 weken kwijt. 

Als u wenst kunnen wij transport van het meubel verzorgen tegen een kostendekkend tarief (€ 60,- per retour regio Leiden)

 

KOSTEN & BETALING
Bij opdrachtgeving brengen wij 50% vooraf in rekening brengen op basis van de prijsindicatie. Na stoffering zal dit bedrag uiteraard verrekend worden met de daadwerkelijke werkzaamheden en materialen.

 

Heeft u nog meer vragen? Graag verwijzen we u naar onze veelgestelde vragen pagina of neem gerust contact met ons op.

DE STOFFENIER